Jäsenhuone|Työhuone|Joukkuehuone

Luistelukoulu

Kevätkauden 2018 luistelukoulu alkaa 14.1. ja loppuu 18.3.2018
sunnuntaisin klo 12-13
.

Kevätkauden 2018 luistelukoulun hinta on 60 eur, joka sisältää harjoituskerrat ja luistelukouluvakuutuksen. Ilmoittautuminen luistelukouluun jäähallilla. Luistelukoulumaksu 60 eur maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

LUISTELUKOULUVARUSTUS: Minimivarustus  ovat luistimet sekä kypärä (suositeltavaa olla ristikkokypärä), talvihanskat. Jäähalli ei nimestään huolimatta ole mikään hirmuisen kylmä paikka ainakaan jäällä olijoille, joten esim toppapuku voi olla liian lämmin luistelukoululaiselle.

Luistelijoiden suuresta määrästä johtuen pukuhuoneet saattavat ruuhkautua, tämän vuoksi omista varusteista kannattaa huolehtia hyvin. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista.

Muutoksista aikatauluissa kerrotaan nettisivuillamme ja Jäähallilla

 

Luistelukouluun kannattaa saapua iloisella mielellä ja kiireettömästi, mieluiten vähintään 15 minuuttia ennen oman luistelukoulun alkamista.

 

Luistelukoulumaksu 60 eur kerätään jäähallilla ilmoittautumisen yhteydessä.

  

 

Tiedustelut luistelukoulusta :
Jenna Viljanen 044-5066646

 

HUOMIOITA VANHEMMILLE LUISTELUKOULUSTA !

1. Luistelukoulun aikana jäälle saavat vanhemmat tulla auttamaan meidän ohjaajia. Mutta itselläkin pitää silloin olla luistimet jalassa ja mielellään kypärä

2. Jokaiselle lapselle emme pysty takaamaan omaa ohjaajaa, kun lapsia on paljon (>50) Parhaamme yritämme - muistakaa kertoa meille erityistoiveista!

3. OHJAAJAT : ovat pukeutuneet joko HC Nokia paitaan tai Ringeten paitaan. Ohjaajille voi aina tulla kysymään ja kertomaan iloja ja murheita.

4. JOS - lapsi kokee, että tarvitsee apua / neuvoa, niin opastakaa heitä kääntymään ohjaajan puoleen.

5. RYHMIIN JAKO : Ryhmäjako kolmeen tehdään nopeasti ja aika vapaamuotoisesti. Ryhmät ovat : aloittelija (tuolin kanssa) , hieman kehittynyt (pysyy pystyssä)  tai jo luistelemaan kykenevä. Jos lapsenne on "väärässä" ryhmässä, niin kertokaa meille toiveita. Ryhmää voi aina vaihtaa kesken koulunkin.

6. LUISTELUUN OPPIMINEN: Luistelemaan ei oikeastaan opi kuin luistelemalla. Muistakaa, että annamme vinkkejä luisteluun joita yhdessä voitte vaikka käydä kertaamassa yleisöluisteluissa. Olkaa lapsenne kanssa jäällä mahdollisimman paljon.

 

 

 

 

Luistelukoulu 2015-2016

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Luistelukoulu kausi 2014-2015

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.