Easy Hockey

Kauden 2018-19 viimeinen EasyHockey-tapahtuma oli la 16.3.

Kauden 2019-20 järjestelyihin palaamme elo-syyskuussa 2019.

 

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Nokialla Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki yli 8-vuotiaat lapset ja nuoret.

Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki yli 8-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä.

Harjoituksia järjestetään keskimäärin kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

 

Ilmoittaudu mukaan ja täytä alla olevan kaavakkeen tiedot.
Mukaan voit tulla, koska vaan kauden aikana.