Easy Hockey

Kevätkausi 2020 starttaa la 18.1.2020 klo 09:40!

HUOM: Vuoron alkamisaika vaihtelee viikottain hieman. Muista tarkastaa kunkin viikon tilanne sivun vasemman laidan tapahtumakalenterista.

 

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Nokialla Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki yli 8-vuotiaat lapset ja nuoret.

Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki yli 8-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa, poislukien syyslomaviikko ja pääpaino on aina pelaamisella.

Kevätkaudelle 2020 Easy Hockey on osallistujille ilmainen. Edellytyksen osallistumiselle on ennakkoilmoittautuminen näilta sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Toiminnan jatkumisen ratkaisee vuoron osallistujamäärä, osallistujia tulisi olla >10 per kerta.

 

Ilmoittaudu mukaan ja täytä alla olevan kaavakkeen tiedot.
Mukaan voit tulla, koska vaan kauden aikana.

Easy Hockey ilmoittautuminen

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.