Esittely

Tervetuloa joukkueen HC Nokia G11 -sivuille!

G11 -joukkue on Tulitassu-perheen energinen leijonalauma. Tämä joukkue aloitti virallisesti toimintansa kesällä 2017. Tällä hetkellä joukkue koostuu siis jääkiekkoa rakastavista koulutiensä juuri aloittaneista pelaajanaluista. Lisää pelaajia joukkueeseen saadaan Leijona Kiekkokoulun kautta.

G11 -joukkueella on kaksi jääharjoitusta viikossa, perjantaisin sekä lauantaisin. Lisäksi joukkue osallistuu seuran junioripäällikön vetämille taitojäille kerran viikossa, jotka pidetään perjantain jääharjoituksen yhteydessä. Harjoituksissa painopisteenä on liikkumaan kannustaminen, luistelutaidon kehittäminen, kiekon hallinta sekä sosiaalisten taitojen kartuttaminen ja yhdessä tekeminen. Pelipaikkoja kierrätetään aina peleissä ja kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan taitojaan myös maalivahdin ominaisuudessa. Jääharjoitusten tukena joukkueella on kerran viikossa oheisharjoitukset. Joka toinen viikko joukkue harjoittelee perusliikuntataitoja ja pelailee pallopelejä (esim. salibandyä) Harjuniityn koululla ja joka toinen viikko kokoonnutaan Harjuniityn uudelle liikuntahallille voimistelupainotteisiin harjoituksiin esim. temppuradan merkeissä. Joukkuetoiminnan suola on tietenkin pelaamaan pääseminen, joten joukkue järjestää aktiivisesti pelitällejä lähialueen seurojen kanssa ja osallistuu kahdella peliryhmällä vuoden 2018-2019 Tappara-Ilves –sarjaan. Joukkue järjesti huhtikuussa 2018 ensimmäisen kevät-turnauksensa ja tästä innostuneena omia turnauksia on tulossa myös tulevalla kaudella kaksin kappalein.

 

Joukkuetoiminnan tarkoitus on kannustaa lapsia liikkumaan. Pelaamisen ja harjoitusten lomassa lapset opettelevat toimimaan ryhmässä noudattaen yhdessä laadittuja pelisääntöjä. Meillä on ehdoton nollatoleranssi kiusaamiseen sekä kaukaloväkivaltaan.

 

Joukkuetoiminnan tärkeä kivijalka on aktiivinen ja hyvän yhteishengen omaava toimihenkilötiimi. Kannustavat ja läsnäolevat valmentajat ja huoltajat ovat kullanarvoisia ja tärkeitä esikuvia ja roolimalleja näille pienille pelureille, jotka tavoittelevat suurten unelmien toteutumista.

 

Joukkueen pelaajat voivat käydä HC Nokian, Pyryn ja Nou:n yhdessä järjestämässä luistelukoulussa!

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

 

JoukkueenjohtajaVastuuvalmentaja
Tanja ValkkioJoni Ylisarkki
050 3739895040 8389445
tanja.valkkio(at)gmail.com       ylisarkki.joni@gmail.com

 

Meidät löytää myös Facebookista ja Instagramista!