Leijona-kiekkokoulu

TERVETULOA MUKAAN HC NOKIAN LEIJONA KIEKKOKOULUUN!

Koronaturva! Jollei kiekkokoulua pystytä rajoituksista johtuen järjestämään, ei kuluja

Korona-rajoitukset muuttuvat nopeallakin aikataululla, mutta tällä hetkellä 21.1 asti voimassa olevan Aluehallintoviraston päätöksen mukaan pystymme kiekkokoulua järjestämään. Mikäli toimintaan vaikuttavia muutoksia tulee, niin ilmoitamme niistä kiekkokouluun ilmoittautuneille sähköpostitse ja seuran nettisivujen uutiset-osiossa.

Noudatamme Kiekkokoulun järjestelyissä erityistä huolellisuutta. Nokian jäähalli on suljettu yleisöltä, joten harjoitusta ei voi jäädä seuraamaan hallin tiloihin. Pienien pelureiden kyseessä ollessa voitte saattaa pelaajan pukukoppiin ja auttaa ripeästi varusteet päälle. Tämän jälkeen saattajien tulee poistua hallin tiloista. Harjoituksen jälkeen kiekkokoululaisen voi hakea pukukopista kotimatkalle. Vältetään kuitenkin tarpeetonta oleskelua pukukoppitiloissa.

Saattajilla on oltava kasvomaski hallissa ja toivomme myös, että vain rokotetut saattajat vierailevat hallin sisätiloissa.  Hallin ollessa suljettuna yleisöltä, käynti halliin tapahtuu ainoastaan alaovien kautta.

Varusteet voisi mahdollisuuksien mukana pukea luistimia lukuun ottamatta kotona, pystymme näin vähentämään pukukopissa väkijoukossa vietettyä aikaa. 


LEIJONA-KIEKKOKOULUN Kevätkausi 2022 alkaa maanantaina 10. tammikuuta! Mukaan mahtuu vielä muutama nopea ilmoittautuja.

Kevätkausi kattaa 10 harjoituskertaa (viikot 2-12. vko 9 hiihtolomatauko)  maanantaisin 17:00. 

Koulua voi kokeilla kaksi kertaa ilman veloitusta, joten ilmoittautumisen voi jättää ja kannattaa jättää turvallisin mielin jo nyt (ilmoittautuminen on tehtävä ennen ensimmäistä harjoituskertaa).

Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Ilmoittautuneet saavat yksityiskohtaisen ohjeistuksen sähköpostilla ennen ensimmäistä harjoitusta.

Kiekkokoulun tiedustelut ja yhteyshenkilö

Janne Kytö
Valmennuspäällikkö
janne.kyto(A)hcnokia.fi
040-5071 880Mikä on Leijona-kiekkokoulu?

Suomen jääkiekkoliiton kaudella 2010-2011 lanseeraama Leijona-kiekkokoulu on seuroille luotu malli kiekkokoulun toteuttamiseksi. Pääsääntöisesti alle 10-vuotiaille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla.

Täytä ilmoittautumislomake ennen ensimmäisiä harjoituksia ja tule mukaan Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen!

Mukaan voi tulla koko kauden ajan. 
Kevätkauden hinta Lähitapiolan tukemana -50% normaalihinnasta vain 30€ (sis vakuutuksen). HUOM: Korona-turva. Mikäli koulua ei pystytä järjestämään, ei kuluja.