Käytännön ohjeita

HARJOITUKSET

Kiekkokoulun harjoitukset pidetään maanantaisin (katso kiekkoulun tapahtuma-sivu). Ohjaajana toimii seuran Taitovalmentaja, Juniorivalmennuspäällikkö ja  muita juniorijoukkueiden valmentajia.

Harjoitusajat löytyvät Leijona-kiekkokoulun tapahtumat-sivun kalenterista. Peleistä ja muista tapahtumista johtuen aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Harjoituksissa taitoja kartutetaan erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla. 

VARUSTEET

Kiekkokoululaisen minimivarustus ovat alkuun luistimet, ristikkokypärä, kaulasuoja, pelihanskat ja maila. Mailan tulee olla ohut juniorimaila. 

Suositeltavaa on pukea myös polvi- ja kyynärpääsuojat. Pikkuhiljaa tulisi kuitenkin hankkia kaikki varusteet. 

Mikäli kiekkokoululainen haluaa kokeilla joukkueen mukana oloa ja kaikkia varusteita ei vielä ole hankittuna, niin seuralta on mahdollista lainata varusteita ensimmäisille kokeilukerroille. Kiekkokoulussa ei ole tarpeen käyttää lainavarusteita.

Mahdollista myöhempää joukkueeseen siirtymistä silmällä pitäen varusteita kannattaa hankkia seuran väreihin: Kypärä (musta), Housut (musta), Sukat (musta, tosin joukkueilla voi olla esim sponsorin väreissä olevia sukkia koko joukkueelle). Peli ja harjoituspaidat saatte käyttöönne seuran jakelemina. 

Varusteiden tulee olla sopivat, niihin ei pidä jättää liiaksi kasvunvaraa. Varusteiden ei tarvitse olla uusinta uutta, päinvastoin kannustamme hankkimaan käytettyjä/kierrätettyjä varusteita. Seuran välinekanavana toimii "HC Nokia - kiekkokamat kiertoon" Facebook ryhmä, josta voi etsiä varusteita tai laittaa ostetaan ilmoituksen.

Jäähalli ei nimestään huolimatta ole kovinkaan kylmä paikka ainakaan jäällä oleville, joten esim. villasukkia ei tarvita luistimiin. Varusteiden alle riittää hyvin tavallinen aluskerrasto. Tuuli- tai verryttelyasu on hyvä treeniasu silloin, jos varusteita ei vielä ole.  

Treeneihin otetaan mukaan oma nimikoitu vesipullo. Suosittelemme hankkimaan pelaajalle juomapullon, jossa on pitkä pilli. Veden juominen on helppoa kypärä päässä, kun pitkän pillin saa suuhun ristikon läpi. Helpottaa kaikkia ja säästyy aikaa, kun koululaisten kypäriä ei tarvitse aukoa ja sulkea.  

Kaikki kiekkokoululaiset saavat koulun ajaksi käyttöönsä Leijona-Kiekkokoulu harjoituspaidan. Paitoja pidetään päällä treeneissä. Treenien jälkeen paita viedään kotiin ja tuodaan mukana taas seuraaviin treeneihin. Paidat kerätään pois viimeisissä harjoituksissa kauden päätteeksi. Jos pelaaja lopettaa kiekkokoulun kesken, paita palautetaan kiekkokoulun ohjaajalle.


PUKUKOPPI

Kiekkokouluun kannattaa saapua iloisella mielellä ja kiireettömästi, mieluiten vähintään 20 minuuttia ennen harjoitusten alkamista, jotta ollaan valmiina jääajan alkaessa.

Kulku tapahtuu päähallin aulan kautta (hallin ollessa suljettuna yleisöltä kulku alaovien kautta), rappuset alas ja suunta pukukopeille. Kiekkokoululaisten pukukopin numero on ilmoitettu hallin aulassa olevalla näyttötaululla. Rohkeasti ovi auki ja sisään vaihtamaan varusteet.

Kopissa on varmasti ruuhkaa.  Omista varusteista pitää huolehtia hyvin ja ne on syytä nimikoida. Seura ei vastaa kiekkokoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista.

MAKSU

Syys-/kevätkauden  kiekkokoulumaksu mainitaan ilmoittautumislomakkeella. Edellytyksen osallistumiselle on ennakkoilmoittautuminen sivulla: https://www.hcnokia.fi/joukkueet/leijona-kiekkokoulu/

YHTEYDENPITO

Aikataulumuutoksista ilmoitetaan Leijona-kiekkokoulun tapahtumasivulla ja sähköpostitse. Käytännön asioista ja ohjeista ilmoitetaan sähköpostitse. Sähköpostijakelusta vastaa kiekkokoulun ohjaaja. Jotta viestit löytävät perille ja vakuutusturva on voimassa on tärkeää, että ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettu toimiva ja voimassaoleva sähköpostiosoite, täydellinen osoite ja henkilötunnus. Ilman mainittuja tietoja seura ei voi hankkia vakuutusta.