Luistelukoulu

Kevätkauden 2020 luistelukoulun kevätkausi starttaa la 11.1. 10:00!

Luistelukoulu toteutetaan yhtyestyössä Nokian kaupungin kanssa ja on osallistujille ilmainen.

Huomioi, että aloitusaika saattaa vaihdella viikottain noin puolella tunnilla. Seuraile näiden sivujen kalenteria ja sen muutoksia.

 

LUISTELUKOULUVARUSTUS: Minimivarustus  ovat luistimet sekä kypärä (suositeltavaa olla ristikkokypärä), talvihanskat. Jäähalli ei nimestään huolimatta ole mikään hirmuisen kylmä paikka ainakaan jäällä olijoille, joten esim toppapuku voi olla liian lämmin luistelukoululaiselle.

Luistelijoiden suuresta määrästä johtuen pukuhuoneet saattavat ruuhkautua, tämän vuoksi omista varusteista kannattaa huolehtia hyvin. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista.

Aikataulun löydät luistelukoulun sivuvalikosta tai: https://www.hcnokia.fi/luistelukoulu/tapahtumat/ Tarkasta mahdollinen alkamisajan muuttuminen viikottain.

Luistelukouluun kannattaa saapua iloisella mielellä ja kiireettömästi, mieluiten vähintään 20 minuuttia ennen oman luistelukoulun alkamista.

 

Tiedustelut luistelukoulusta :
Mikko Karhusaari 040 5698688

 

HUOMIOITA VANHEMMILLE LUISTELUKOULUSTA !

1. Luistelukoulun aikana jäälle saavat vanhemmat tulla auttamaan ohjaajia. Silloin pitää  itselläkin olla luistimet jalassa ja mielellään kypärä.

2. Jokaiselle lapselle emme pysty takaamaan omaa ohjaajaa, kun lapsia on paljon. Parhaamme yritämme - muistakaa kertoa meille erityistoiveista!

Mikäli lapsi ei pysty kaatumisen jälkeen nousemaan itse takaisin luistimille, vanhemman tulisi olla mukana.

3. OHJAAJAT : ovat pukeutuneet joko HC Nokia / NoU Ringeten paitaan tai muuhun seura-asuun. Ohjaajille voi aina tulla kysymään ja kertomaan iloja ja murheita. Pyrimme vetämään koulut kolmella ohjaajalla.

4. JOS - lapsi kokee, että tarvitsee apua / neuvoa, niin opastakaa heitä kääntymään ohjaajan puoleen.

5. RYHMIIN JAKO : Ryhmäjako kolmeen tehdään nopeasti ja aika vapaamuotoisesti. Ryhmät ovat : aloittelija (tuen kanssa) , hieman kehittynyt (pysyy pystyssä)  tai jo luistelemaan kykenevä. Jos lapsenne on "väärässä" ryhmässä, niin kertokaa meille toiveita. Ryhmää voi aina vaihtaa kesken koulunkin.

6. LUISTELUUN OPPIMINEN: Luistelemaan opintaan luistelukoulussa leikkien kautta ja luistelemaan ei oikeastaan opi kuin luistelemalla. Muistakaa, että annamme vinkkejä luisteluun joita yhdessä voitte vaikka käydä kertaamassa yleisöluisteluissa. Olkaa lapsenne kanssa jäällä mahdollisimman paljon.

 

 

 

 

Luistelukoulu - Ilmoittaudu mukaan!

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Luistelukoulu 2015-2016

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Luistelukoulu kausi 2014-2015

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.