Jääkiekkoliiton hallituksen päätös: jäljellä olevat pelit perutaan kaikilla sarjatasoilla!

12.3.2020

HC Nokia tarkentaa nyt aiemmin jakamaansa ohjeistusta tänään julkaistujen Jääkiekkoliiton ja Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti.

Jääkiekkoliiton hallitus on torstaina 12.3 illalla päättänyt, että kaikkien liiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta.

Päätös astuu voimaan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että jäljellä olevat pelit perutaan kaikilla sarjatasoilla. 


Toistaiseksi seura ei lopeta harjoitustoimintaa, mutta mikäli alueen koulut suljetaan tai viranomaisilta tulee muita ohjeita, lopetetaan myös harjoitustoiminta välittömästi ja asiasta tiedotetaan seuratoimijoita.

Joukkueet (joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja yhdessä) voivat halutessaan edelleen tehdä päätöksen harjoituksien peruuttamisesta. 
Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.


Pyydämme huomioimaan, että vallitsevassa tilanteessa päätös antaa alaikäisen lapsen jatkaa harrastamista kuuluu huoltajille ja lapselle itselleen.
Mikäli joukkueet jatkavat jääharjoituksia, suosittelemme, että varusteet puetaan ja riisutaan luistimia lukuuottamatta kotona. Näin vältetään kontaktit pukuhuoneissa ja pesulla käydään kotona.


Edellisten lisäksi HC Nokia pyytää joukkueitaan peruuttamaan omat kotiturnauksensa ja harkitsemaan vakavasti ulkomaan turnausmatkojen perumista.


Jääkiekkoliiton tiedote aiheesta: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4648-koronavirus-lopettaajaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-kauden-myos-alle-16-ja-17-vuotiaiden-kotimaanmaaottelut-peruttu


Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita voi seurata osoitteessa www.thl.fi.
 
Terveisin,
Hockey Club Nokia ry hallitus