Kauden 2015-2016 palkitut

3.5.2016

joukkueiden palkitut pelaajat

Kauden 2015-2016 päättäjäisiä vietettiin Nokian lukiolla 29.4.

HC Nokia palkitsi pelaajia ja toimihenkilöitä.

Edustus: Roope Syrjänen
esimerkillinen pelaaja, joka ei turhista valita

Naiset: Kirsi (kikka) Nyppeli
Tekee aina hommat täysillä, taistelee loppuun asti ja ottaa harjoitukset aina tosissaan. Antaa itsestään kaiken niin pelissä kuin reeneissä.

Edustus/A-juniori: Jimi Haapsaari
Vuoden tulokas. Tunnollinen harjoittelija ja esimerkillinen pelaaja

D-02: Roope Reponen
Roope on koko joukkueen ahkerimpia harjoittelijoita ja on käynyt ahkerasti lähes kaikissa joukkueen tapahtumissa. Hyvä harjoittelu on kannattanut ja Roope on ottanut huikeita kehitysaskelia jääkiekkoilijana. Roope on urheilullisesti erittäin lahjakas poika ja tämä on auttanut hänen kehitystään. Roope toimii joukkueessa loistavana esimerkkinä harjoittelusta muille pelaajille. Jos harjoitteluinto ja motivaatio säilyvät samanlaisena, tämä nuori mies saattaa mennä hyvin pitkälle jääkiekkoilijan urallaan.


D-03:  Noora Juhola
Noora on nostanut vahvalla maalivahtipelillä koko joukkueemme pelaamisen uudelle tasolle tuoden kenttäpelaajille itseluottamusta ja uskoa. Noora on esimerkillinen urheilija ja joukkueemme edustaja. Noora on aina ystävällinen ja upea joukkuekaveri kaikilla tavoilla. Nooran lahjat on urheilijana huomattu ja hän on päässyt nuoresta iästä huolimatta tyttöjen maajoukkuekuvioihin mukaan.

E-04: Sampo Heine
Joukkueen ahkerin ja tunnollisin harjoittelija, ei pelkää harjoitella vapaa-ajalla. Intohimo jääkiekkoa kohtaan on valtava, tämä näkyy myös Sampon pelimäärissä, kolme ikäluokkaa on saanut nauttia Sampon tekemisestä
-05 -04 -03. Sampo on hyvä ja helppo poika valmentaa.

E-05: Joona Ala-Salmi
Joona on periksiantamaton harjoittelija ja tinkimätön joukkueen keulahahmo. Joona on aina hyvätuulinen, mutta ottaa jääkiekossa ja liikunnassa kehittymisen ikäluokalleen sopivalla vakavuudella. Esimerkillinen kapteeni ja joukkuepelaaja.

F-06: Arttu Myllynen
Nopea kehittyminen, nälkäinen asenne harjoitteluun.

F-07: Eemil Kokkonen

Kauden kehittyjä

On esimerkillinen poika toimintatavoiltaan niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Hän on elämän asenteeltaan positiivinen, joka ottaa muut huomioon eikä vähättele tai arvostele muiden toimintaa. Harjoituksissa hän käyttää kaiken energian harjoitteiden tekemiseen ja tekee ne erittäin tunnollisesti. Tällä pojalla on valtava halu itsensä kehittämiseen, jonka seurauksena hän on kehittynyt huomattavasti tämän talven aikana.


Eemilillä on mahtava pelikäsitys ja pelinymmärrys. Hän osaa ja pystyy syöttämään peleissä kiekon aina omalle pelaajalle, vaikka vastustajakin olisi häiritsemässä. Hän osallistuu aktiivisesti peliin ja pyrkii jatkuvasti joko riistämään kiekkoa tai tuottamaan maalintekotilanteita omalle joukkueelle.

G-08:  Aatu Hyvärinen
Joukkueessa on monta pelaajaa joka ansaitsisi pytyn
Harppasi kauden aikana huimasti eteenpäin. Pelasi rohkeasti ja teki harjoituksissa aina kaiken mitä pyydettiin. Pelasi myös maalissa ottaen huikeita koppeja.

G-08:YLLÄTYSPELAAJA:
EELI VÄISÄNEN
Aloitti pelaamisen tälläkaudella ja teki siitä huolimatta huikeita suorituksia  kauden vanhetessa. Omaa Patrik Laine tyyppisen kovan laukauksen ja tulee olemaan tulevina kausina kova maalintekijä. "

G-08:TEHOPELAAJA:
ONNI VESA
Kolmas pelikausi takana joka näkyi läpi kauden tehden maaleja ja syöttöjä tehokkaimmin. Maali summeri soi kauden aikana mukavat 93 kertaa.

G-09/10: Marcel Kokkonen

Kehitys on ollut huikeeta … lähti kauteen takamatkalta, mutta on saanut muut kiinni ja mennyt jopa ohitse, reenaa aina kunnolla, vaikka on pieni pelimies vielä.
 

Vuoden juniorivalmentaja: Janne Vesa

Ansioitunut seurahenkilö: Jani Ala-Salmi

Seura-aktiivi: Tarja Laakso

Kaikki palkitut yhteiskuvassa