Jäsenhuone|Työhuone|Joukkuehuone

Varustepörssi

Mikä on varustepörssi?

Varustepörssi on HC Nokian ry:n ylläpitämä jääkiekkovarusteiden myynti/ostopalsta. Varustepörssitoiminta on tarkoitettu helpottamaan juniorien varustehankintoja. Toiminnasta eivät hyödy seura eikä kukaan yksityinen henkilö. Varustepörssissä voivat ilmoittaa ainoastaan HC Nokian pelaajat.

Miten ilmoituksen voi jättää?

Jätä ilmoituksesi ilmoituslomakkeella. Ilmoitus tarkistetaan, jonka jälkeen se tulee palstalle. Ilmoitus on näkyvissä 1 kuukauden.

Mitä ilmoituksessa pitää olla?

Ilmoitukseen pitää laittaa yhteystiedot sekä kuvaus myytävästä/ostettavasta varusteesta sekä myytävistä tuotteista ja hinta. Ilman kaikkia näitä tietojailmoitusta ei voida varustepörssiin laittaa. Yhteystiedoissa helpoin on kännykkänumero tai sähköposti. Sähköpostiosoitteen julkaisemisen ongelma netissä on, että roskapostin määrä omaan sähköpostiin tulee todennäköisesti lisääntymään, joten käytä sähköpostiosoitteessasi @-merkin sijaan (at).

Ilmoitukseen voidaan myös lisätä kuva myytävästä tuotteesta.

Mitä varustepörssissä voi myydä?

Varustepörssissä voi myydä mitä tahansa jääkiekkoon liittyviä tavaroita.

Tuodaanko myytävät tavarat jonnekin?

Tämä ei ole kirpputori, vaan palsta, jossa saatetaan myyjä ja ostaja yhteen. Heidän asiansa on sopia kaikesta kauppaan liittyvästä. Seura ei ota tuotteista, hinnoista, takuusta, ym. mitään vastuuta.

Mitä muuta minun on hyvä tietää?

Seura pitää itsellään oikeuden lopettaa varustepörssitoiminta milloin tahansa.

Ilmoituksia

Ei julkaistuja ilmoituksia.