Ilmainen luistelukoulu joulukuu 2023

Joululoman ilmainen luistelukoulu ke 27.12 ja to 28.12 14:00-14:50

Muista täyttää sivun alaosan ilmoittautumislomake ennen ensimmäistä osallistumiskertaa. Max 50 ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan.

HUOM: Ilmainen luistelukoulu on tarkoitettu osallistujille, jotka eivät vielä ole seuran toiminnassa mukana esim kiekkokoulussa.

Tiedustelut ja yhteyshenkilö

Joni Ylisarkki
Juniorivalmennuspäällikkö
joni.ylisarkki(A)hcnokia.fi
040-8389 445

LUISTELUKOULUVARUSTUS: Minimivarustus  ovat luistimet sekä kypärä, kaulasuoja ja talvihanskat. Luistelukoulussa ei käytetä mailaa.

Jäähalli ei nimestään huolimatta ole mikään hirmuisen kylmä paikka ainakaan jäällä olijoille, joten esim toppapuku voi olla liian lämmin luistelukoululaiselle.

Luistelukouluun kannattaa saapua iloisella mielellä ja kiireettömästi, mieluiten vähintään 20 minuuttia ennen oman luistelukoulun alkamista. Koulun käytössä olevat pukuhuoneet ilmoitetaan hallin aulan näyttötauluilla.

HUOMIOITA VANHEMMILLE LUISTELUKOULUSTA !

1. Luistelukoulun aikana jäälle saavat vanhemmat tulla auttamaan ohjaajia. Silloin pitää  itselläkin olla luistimet jalassa ja mielellään kypärä. Luistelukouluun ilmoittautuneet lapset olemme vakuuttaneet, mutta jäällä olevat aikuiset ovat mukana omalla vastuullaan. 

2. Jokaiselle lapselle emme pysty takaamaan omaa ohjaajaa, kun lapsia on paljon. Parhaamme yritämme - muistakaa kertoa meille erityistoiveista!

Mikäli lapsi ei pysty kaatumisen jälkeen nousemaan itse takaisin luistimille, vanhemman tulisi olla mukana.

3. OHJAAJAT : ovat pukeutuneet joko HC Nokia  paitaan tai muuhun seura-asuun. Ohjaajille voi aina tulla kysymään ja kertomaan iloja ja murheita. 

4. JOS - lapsi kokee, että tarvitsee apua / neuvoa, niin opastakaa heitä kääntymään ohjaajan puoleen.

5. RYHMIIN JAKO : Ryhmäjako tehdään nopeasti ja aika vapaamuotoisesti. Ryhmät ovat : aloittelija (tuen kanssa) , hieman kehittynyt (pysyy pystyssä ja kykenee nousemaan jäästä)  tai jo luistelemaan kykenevä. Jos lapsenne on "väärässä" ryhmässä, niin kertokaa meille toiveita. Ryhmää voi aina vaihtaa.

6. LUISTELUUN OPPIMINEN: Luistelemaan opintaan luistelukoulussa leikkien kautta ja luistelemaan ei oikeastaan opi kuin luistelemalla. Muistakaa, että annamme vinkkejä luisteluun joita yhdessä voitte vaikka käydä kertaamassa yleisöluisteluissa. Olkaa lapsenne kanssa jäällä mahdollisimman paljon.

Joululoman luistelukoulu on ilmainen, mutta edellytämme ennakkoilmoittautumista.  Max 50 ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan.

Täytä ilmoittautumislomake ennen ensimmäisiä harjoituksia ja tule mukaan opettelemaan luistelun saloja!

28.11.2023 12:11: 21/50 paikkaa varattu.