HC Nokia pelisäännöt

Seuran pelisäännöt ovat päivityksen alla. Uusi säännöstö pyritään julkaisemaan 2022 loppupuolella. Siihen saakka sovellamme allaolevaa.


Nämä ohjeet on tarkoitettu kaikille Hockey Club Nokia ry:n toimintaan mukaan tuleville ja jo toiminnassa mukana oleville.

Ohjeiden tarkoituksena on selkeyttää joukkueiden toimintaa ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Hockey Club Nokia ry:n hallituksella on tarvittaessa mahdollisuus tehdä näihin ohjeisiin muutoksia kesken kauden. Tämän kirjasen sisältämiä ohjeita täydentävät muut Hockey Club Nokia ry:n säännöt, ohjeet ja tiedotteet.

Tässä infokirjasessa annetaan tietoa muun muassa seuran tavasta toimia sekä kuvaillaan joukkueiden toimintaa, toimihenkilöiden tehtäviä ja kerrotaan vanhempien roolista lasten ja nuorten harrastamisessa sekä kiinnitetään huomiota yleiseen ympäristöystävälliseen toimintaan.

Jokaisen toiminnassa mukana olevan perheen tulee sitoutua omalla toiminnallaan seuramme yhteisiin pelisääntöihin. Jokaisella toiminnassa mukana olevalla on myös mahdollisuus vaikuttaa seuran asioihin.

Seuran pelisääntöjen noudattamista joukkueessa valvoo joukkueen johto-ryhmä, mutta kokonaisvastuun sääntöjen noudattamisesta tulee kantaa koko joukkueen vanhempainryhmä.

Pelisääntökirjanen on luettavissa sekä tulostettavissa seuran kotisivuilta.