Tulitassu-rahasto

Lupanumero: RA/2020/1387

HC Nokia perusti kaudella 2019-2020 kioskiyhdistyksellä saamallaan 1000€ lahjoituksella Tulitassu-tukirahaston. 

Suomen jääkiekkoliitolla ja Pelaajayhdistyksellä on hienoa työtä tekeviä rahastoja, jotka auttavat taloudellisesti pinteessä olevia harrastuksen kuukausimaksujen kanssa. Nämä rahastot eivät kuitenkaan kohdista tukea esimerkiksi joukkueen turnausmatkoihin osallistumiseen tai varustehankintoihin. 

HC Nokia haluaa Tulitassu-rahaston avulla laajentaa tukimahdollisuutta näille alueille ja mahdollistaa hienoja elämyksiä junioreille, jotka mahdollisesti joutuisivat jäämään muuten pois esimerkiksi kauden päättävältä turnausmatkalta. 

Tuen tarpeen olemme todenneet olevan suurimmillaan 10-15-vuotiailla junioreilla kustannusten noustessa lisääntyvän harjoitusmäärän myötä. Näin ollen tulemme kohdistamaan tuen U11 ja vanhempiin ikäluokkiin. 

Kullakin kaudella jääkiekkoliiton tukihaussa myönteisen tukipäätöksen saaneet (U11 ja vanhemmat) saavat myös Tulitassurahastosta tuen saman kauden aikana tapahtuvaan turnausmatkaan tai välinehankintaan. 

Rahasto kaipaa myös tukea toimintansa jatkamiseksi ja mahdollisesti laajentamiseksi.
Siinä meillä kaikilla on suuri rooli. HC Nokia haluaakin lähettää ajatuksen kaikille paikallisille ja Pirkanmaalaisille yhteisöille ja yrityksille. 
Haluaisitko sinä tai yrityksesi kantaa suuremman osan yhteiskuntavastuuta tukemalla vähävaraisten perheiden lasten jääkiekkoharrastusta, mutta et ole varma miten kanavoisit tuen oikein? 
Tulitassu-rahaston kautta se onnistuu kohdennetusti, ilman välikäsiä. 

Lahjoittajana saat halutessasi hyvän mielen lisäksi yrityksesi tai oman nimesi näkyville Tulitassurahaston sivuille vaihtoehtoisissa kategorioissa: 

  1. Kultainen hyväntekijä (+500€)
  2. Isosti mukana (100-499€)
  3. Hyväsydän (10-99€)


Jäsenet voivat antaa tukensa hankkimalla Tulitassu-rahastotuotetta myClubin verkkokaupasta ja yritykset ilmoittamalla halukkuudestaan olla mukana osoitteeseen toimisto@hcnokia.fi

Kultaiset hyväntekijätIsosti mukana!Hyväsydämet
1. Nokian jääliikunnan tukiyhdistys (Kioskiyhdistys 2020)
1. Yksityinen henkilö (anonyymi)
1. Nokian jääliikunnan tukiyhdistys (Kioskiyhdistys 2023)
2. Janne Kytö


3. Yksityinen henkilö (anonyymi)