Jäsenedut

Seurasopimus Bauer ja Team Sportia10


Sopimukseen sisältyy kaikkien seuran joukkueiden seura-asuhankinnat, jotka keskitetään Bauer-merkkiin. Ostoista kertyy seuralle ostohyvitettä, joka käytetään joukkueiden toimihenkilöiden asuhankintoihin.

HC Nokia jäsenalennus Bauer-tuotteisiin  liikkeessä tapahtuvista ostoista -10%. Myös alennetuista hinnoista, ei koske teroituksia tai huoltotöitä.

Sportia10 Hiitelä on tunnettu Pirkanmaan osaavampana jääkiekon erikoisliikkeenä. Toivomme etenkin aloittavien harrastajien käyttävän liikkeen asiantuntemusta hyväkseen varusteita hankittaessa. On erityisen tärkeää, että pelaajilla on oikein kokoiset ja hyvin istuvat välineet käytössään harrastuksen alkumetreiltä lähtien, jotta harrastus olisi mahdollisimman mukavaa. Vaikka kiinteä alennusprosentti poistuukin käytöstä, hyvä palvelun lisäksi ostajalla on aina mahdollisuus sopia myös hyvästä hinnasta.


K-Plussa yhteistyöllä tukea junioreille.

Aktivoimalla Plussa-korttisi seuran sopimusnroon SP0076 tuo se seuralle jälkihyvitettä kaikista Citymarket Nokia ja K-supermarket Löytis tehdyistä ostoista. Tämä ei vähennä millään tavalla asiakkaan omia plussa-etuja.

Tarkemmat ohjeet liittymiseen.