Asuuko perheessänne seuraava Laine? Leijona-kiekkokouluun pääsee mukaan läpi kauden!

13.1.2016

Jos Nuorten MM-kisat aiheuttivat perheenne pienimmille kiekkokuumeen, kannattaa nyt jos koska olla yhteydessä omaan lähiseuraan. Kiekkokausi on jo hyvässä vauhdissa, mutta alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoittuihin Leijona-kiekkokouluihin pääsee mukaan myös kesken kauden. Leijona-kiekkokoulu löytyy tänä vuonna jokaisesta Suomen junioriseurasta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

- - - -

Leijona-kiekkokoulussa opetuksen ja toiminnan laatu varmistetaan vuosittain paikallisesti toteutettavilla seurojen vastuuhenkilöiden rehtorikoulutuksilla. Ohjaajilla on käytössään valmiit ohjeet ja esimerkkiharjoitteet, joilla tulevaisuuden Leijona-tähdet opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden.


- Koska Leijona-kiekkokouluissa on lähtökohtaisesti mukana eritasoisia ja -ikäisiä lapsia, mukaan on helppo tulla myös kesken kauden. Omantasoista ohjausta on varmasti saatavilla kunhan intoa riittää. Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kerto


- - - -

HC Nokiassa Leijona-kiekkokoulu jatkuu keväällä 2016

keskiviikkoisin 13.1.2016 Klo 15.20-16.10

Kiekkokoulu jatkuu aina keskiviikkoisin Nokian jäähallilla.