Extreme Makeover

3.8.2022

Kausi 22/23 alkaa näyttävästi, mutta niin sen pitääkin. 

Nokian jäähallin ovet meni kesäksi kiinni, mutta silti hallilla oli tekemisen meininki - lopputulos näkyy oheisella videolla. 

Seuran väreihin somistetut pukuhuoneet asetellaan kakkoshallissa pelattavissa pelissä kotijoukkueelle ja harjoituksissa pääosin HC Nokian käyttöön, mutta muuten ne ovat käytössä muiden pukukoppien tapaan kaikille hallin käyttäjille.

Seuraidentiteetin osalta pukukoppien värityksellä pyritään viestimään pelaajille, että kun astumme hallin ovesta harjoittelemme ja pelaamme logolle. Hallin sisällä olemme tiivis, yhteisen päämäärän eteen töitä tekevä ryhmä.

Toivomme myös, että pelaajat tuntevat nyt olevansa omissa tiloissa, joka näkyisi tilojen parempana kohteluna. Pidetään paikat siistinä omatoimisesti, ei rikota paikkoja jne.

Remontin toteuttaneet ”Jäähallin Marco Bystromit”: Janne Vesa, Pasi Murtonen, Ismo Rantala, Pasi Sinivuori ja Isto Väisänen ovat viettäneet hallin uumenissa suuren osan kesälomastaan maalaten, rakentaen hattuhyllyjä, kiinnitellen logoja kattoon ja teipaten seiniä. Lopputuloksen voidaan todeta olevan hengästyttävän hieno.

Nöyrät kiitokset toteuttajille pyyteettömästä työpanoksesta!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.