HC Nokia 2017-2018 kauden päättäjäiset

30.4.2018

Lue ketkä tällä kertaa palkittiin ja millä perusteilla.

 

HC Nokia palkitsi pelaajia, valmentajia ja seuratoimihenkilöitä kauden päätöstilaisuudessa la 28.4.2018

 

Kauden 2017-2018 palkitut

G2 -joukkue Elias Hietaniemi

Elias on todella reipas ja nuori urheilijanalku, jolla on paljon hyviä urheilijan ominaisuuksia. Ensimmäisenä niistä tulee mieleen positiivisuus ja periksiantamattomuus. Elias saapuu treeneihin ja peleihin aina hymy huulilla ja tuo sama hymy on kasvoilla myös kotiin lähtiessä. Elias ei kiukuttele, vaikka aina ei onnistuisikaan vaan yrittää tällöin entistä kovemmin seuraavalla kerralla. Se on tavoittelemisen arvoinen luonteenpiirre.

G1
-joukkue Jasper Vilen

Innostus lajiin ja harjoitteluun näkyy varsinkin pelitilanteessa, omalla harjoitusten ulkopuolisilla treeneillä. Tehnyt itsestään vaikean kaverin vastustajan maalivahdille ja kenttämiehille, jotka joutuvat välillä painamaan pitkäänkin päivää jotta saavat hakattua maalien takaraudat suoriksi Jasperin vetojen jäljiltä. Todella hyväkäytöksinen ja fiksu pelimiehen alku.F2 -joukkue Niila Hokkanen

Niila on iloinen nuori mies, joka on aina täysillä mukana, oli sitten kyse peleistä tai reeneistä. Ja aina valmiina tarttumaan uusin ja vaikeisiinkin haasteisiin. Kapteeni ainesta!!

F1 -joukkue  Viljami Myllys

Viljami on Innokas harjoittelija, hyvä pelikaveri ja helppo valmennettava.

Tehopelaaja: Tomas Neronen. Tomas on kehittynyt kaudenaikana huimasti, omaa maailmanluokan laukauksen ja on innokas ja helppo valmennettava.

Yllättäjä: Kaapo Riihimäki. Kaapo aloitti kauden alussa jääkiekon ja on kehittynyt huimasti, innokkaalla asenteella. Kovasta asenteesta kertoo sekin, että Kaapo kulkee harjoituksiin yksin Bussilla Siurosta.E2 -joukkue Aleksi Lehtimäki

"HC07 ryhmässä oli tänä vuonna monta tasoonsa nostanutta pelaajaa ja kovan työmoraalin omaavaa nuorta peluria. Huikeita poikia. Ja näistä kuullaan vielä varmasti. Näin valmentajan näkökulmasta ihailen nuoren pojan asennetta tehdä joka reeneissä aina kaikki täysillä. Ja se näkyi myös peleissä. Periksi antamatonta pelaamista ja loistavia suorituksia. Kova taistelu pelissä, tarttui muihinkin ketjukavereihin jolloin ketjukaverit innostuivat samaan saman taisteluilmeen."

 

E1 -joukkue Lenni Neronen

Lenni on kauden aikana osoittanut esimerkillistä asennetta harjoittelussa sekä peleissä. Lennin ensiluokkainen puolustusasenne on sellainen jota jokainen valmentaja sekä joukkuetoverit arvostavat. Tällä asenteella Lenni on kehittynyt pelaajana isoin harppauksin kauden aikana

 

D2 -joukkue Sampo Heine

Harjoittelussa erittäin itseohjautuva pelaaja, joka tekee aina kaiken intohimoisesti sekä laadukkaasti. Peleissä tekee ja antaa 100% joukkueen eteen.

 

D1 -joukkue Otto Hurmansalo

Otto on urheilullinen jätkä jolla on aina hyvä asenne ja hymy huulilla.

 

C2 -joukkue Eemeli Hellsten

Eemeli on ollut koko kauden suunnannäyttäjä joukkueelle. Hänellä on esimerkillinen motivaatio kehittyä urheilijana ja jääkiekkoilijana. Eemelin korkea vaatimustaso sekä omaa että joukkueen suoritustasoa kohtaan sekä harjoitusarjessa että peleissä, on ollut voimavaraläpi kauden koko joukkueelle. Eemelillä on erinomaiset lajitaidot ja voimakas voitontahto, joka on tukenut joukkueen suoriutumista.

 

Naiset Rosa Kivelä

Rosa on joukkueen työmyyrä ja kädet, joka on hyvin urheilullinen, pyrkii olemaan aina paikalla peleissä ja reeneissä vaikka harrastaa säbää ja toimii myös naisten joukkueen rahaston hoitajana. Rosa ei anna periksi vaikka olisi mikä tilanne hyvänsä. Ei se ole aina helppoa pienen lapsen kanssa keritä joka paikkaan, Rosa kerkiää.

 

Valmentaja Janne Riikola

Loistava apuvalmentaja, tärkeä ja pidetty yhteisön jäsen. -07 ja -10 joukkueiden apuvalmentaja ja auttaa aina siellä missä apua tarvitaan, huippu äijä.

 

Seura Aktiivi Perhe Heikkilä

Tiina Ja Saku Saku on ollut jo pitkään seuran toiminnassa mukana niin hallituksessa, valmentajana ja -04 jojona. Tiina on -10 jojo. Tiina on saanut luotua -10 joukkueeseen hyvin yhtenäisen toimintatavan joukkueen sisällä. Tiina Ja Saku ovat molemmat hyvin erittäin sitoutuneita niin seuran kuin joukkueidensa tekemiseen.

 

Ansioitunut seurahenkilö Vesa Koivu.

Vesa on toiminut erittäin hyvin seuran kehittämisessä, Vesan panos uuden toimintakulttuurin luomisessa My Clubin kautta on ollut huippu hyvä, Vesa on aina valmis auttamaan.