HC Nokia aloittaa matalan kynnyksen toimintaa jääkiekossa

17.12.2017

Nokialla on tarjolla matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille: Caruna Easy Hockey -kausi alkaa vuoden 2018 alussa lauantaina 13. tammikuuta klo11.45-12.45.

 

 

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Caruna Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Nokialla Caruna Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki yli 8-vuotiaat  lapset ja nuoret.

Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrastamisen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Caruna Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

"Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Caruna Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki yli 8-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä", HC Nokian toiminnanjohtaja Jarno Parviainen  kertoo.

Caruna Easy Hockeyn kausi starttaa Nokialla vuoden 2018 tammikuussa, ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään keskimäärin kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain.

Tästä alkaa ensimmäinen Caruna Easy Hockey -kausi Nokialla.

"Caruna Easy Hockey on uusi lisä seuratoimintaamme. Viime vuonna toimintaan mukaan lähteneiden seurojen hyvät kokemukset innostivat meitäkin ottamaan Caruna Easy Hockeyn tarjontaamme. Helposta ja hauskasta jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria löytyy varmasti myös Nokian  seudulta", Jarno sanoo.

Caruna Easy Hockey syntyi sähkönsiirtoyhtiö Carunan ja Jääkiekkoliiton yhteistyössä

Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanina ja Nuorten maajoukkueiden pääyhteistyöyrityksenä sähkönsiirtoyhtiö Caruna haluaa mahdollistaa jääkiekon pelaamisen kaikilla tasoilla. Caruna Easy Hockey on suunnattu sekä pojille että tytöille.

"Kun ryhdyimme yhteistyöhön Jääkiekkoliiton kanssa, halusimme palavasti tehdä jääkiekkoharrastamisesta mahdollista kaikille lapsille ja nuorille sen sijaan, että olisimme tyytyneet tukemaan ainoastaan huipputasolla pelaavia maajoukkueita. Tästä kipinästä syntyi Caruna Easy Hockey. Toivomme sen jakavan hyvää energiaa koko Suomen nuorisolle", Carunan viestintäjohtaja Henna Tuominen sanoo.

"Olemme kiitollisia Carunan tuesta lasten ja nuorten jääkiekkoilulle. Caruna Easy Hockey -toimintaan lähti heti ensimmäisellä kaudella mukaan 47 seuraa ja noin 1 500 nuorta. Startti oli siis loistava, enkä usko, että tämä kausi tulee kalpenemaan edellisen rinnalla", Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa arvioi.

Tähän mennessä kauden 2017–18 Caruna Easy Hockey -toimintaan on ilmoittautunut 47 seuraa.

Lisätiedot:

Katso tästä, mitkä seurat ovat ilmoittautuneet mukaan Caruna Easy Hockey -toimintaan kaudelle 2017–18: http://leijonat.fi/palstat/caruna-easy-hockey.html

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan paikallisseuransa Caruna Easy Hockey -harjoituksia.

Yhteystiedot:

Jarno Parviainen, toiminnanjohtaja, HC Nokia, puh. 040 588 5643

Turkka Tervomaa, juniori- ja seuratoimintajohtaja, Jääkiekkoliitto, puh. 050 369 5113
Henna Tuominen, viestintäjohtaja, Caruna, puh. 020 520 5500

 

Ilmoittaudu mukaan http://www.hcnokia.fi/joukkueet/caruna-easy-hockey/