HC Nokia C2 kaudella 2017-18: Uusia pelaajia otetaan toimintaan mukaan

24.3.2017

HC Nokian joukkue on D1-kaudella koostunut 4 maalivahdista ja 28 kenttäpelaajasta. Joukkueen pelaajistossa ei ole tapahtumassa merkittäviä muutoksia ensi kaudelle siirryttäessä.

 

Allekirjoittanut jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana. Valmennusryhmään kaudella 2017-18 kuuluvat valmentajat Joona Korpimäki, Mika Mäkinen, Jukka-Pekka Leppänen, Juha Ikonen, Jarno Juhola, maalivahtivalmentaja Saku Heikkilä ja fysiikkavalmentaja Juho Nousiainen (Urheiluvalmennuskeskus HYVE).

 

Uutena valmentajana ensi kaudelle mukaan valmennusryhmään tulee siis Mika Mäkinen. Mika on Varalassa kouluttautunut valmennustehtäviin ja lisäksi hänellä on laaja lajikoulutuspohja myös jääkiekkoliiton valmentajakoulutuksista (mm. NVK yms.).

 

Nokialle valmistuu uusi harjoitusjäähalli tulevalle kaudelle, ja joukkueemme harjoittelee ja pelaa kotipelinsä tulevalla kaudella vain Nokialla. Harjoitus- ja toimintaolosuhteet ovat Tampereen alueella erittäin kilpailukykyiset niin laadultaan kuin kustannuksiltaankin.

 

Pelaajien fysiikkavalmennusta tehostetaan jo toista kautta huippuammattilaisen avulla, kun Juho Nousiaisen Urheiluvalmennuskeskus HYVE:n rooli on jatkossakin merkittävä. Tulokset yhteistyöstä ovat ensimmäisen kauden kokemusten perusteella erittäin positiivisia.

 

Joukkueemme toimintaa kehitetään ensi kaudelle kilpailullisempaan suuntaan pelaajien hyvinvointia unohtamatta. Tavoitteenamme on pelata ensi kaudella kilparyhmällämme AAA-tasolla kilpailukykyisellä joukkueella, ja samalla pelata toisella peliryhmällämme AA-sarjatasolla iloista ja tavoitteellista jääkiekkoa.

 

Joukkueemme urheilullisena päätavoitteena on tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä jääkiekkoilijoina huipputasolle saakka.

 

Joukkueemme toimii tulevalla kaudella suunnitelmallisesti tiiviissä yhteistyössä Tapparan ja sen muiden yhteistyöseurojen kanssa.

 

Joukkueemme C2-kausi alkaa toukokuun alussa, ja harjoittelemme kesäkaudella yhdessä joukkueena 4-5 kertaa eli noin 10-12 tuntia viikossa Nokialla. Touko- kesäkuussa harjoitellaan oheisharjoittelun lisäksi kahdesti viikossa jäällä. Tavoitteena on, että joukkueemme kokoonpano on toukokuun alussa valmis.

 

Ensi kauden joukkueessamme on tilaa yhdelle uudelle maalivahdille ja 2-4 uudelle kenttäpelaajalle. Joukkueeseemme ensi kaudelle valittavien uusien pelaajien tulee olla kilpailullisesti ja tavoitteellisesti harrastukseensa suhtautuvia, ja erityisesti sosiaalisilta taidoiltaan joukkueeseen sopivia. Kuluvan kauden aikana on jo useampi ensi kaudesta kiinnostunut ottanut yhteyttä, joten ole aktiivinen jos haluat mukaan.

 

Jos kiinnostuit ja haluat tulla joukkueemme mukaan kokeilemaan harjoituksiimme, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Järjestämme avoimia jääharjoituksia huhtikuun keskiviikkoisin (5.4., 12.4. ja 19.4.) Nokian jäähallilla klo 17:30-18:50. Tule paikalle tuntia ennen harjoituksen alkua. Ota mielellään yhteyttä etukäteen ennen harjoitusta puhelimitse, niin kerron lisää ensi kauden suunnitelmistamme.

 

Yhteydenotot allekirjoittaneen numeroon o4o 5071880.

 

 

Nokialla 24.3.2017.

 

 

Janne Kytö

vastuuvalmentaja

HC Nokia C2 (2017-18)