HC Nokia matkasi kannustamaan nuoria Leijonia!

29.12.2015

HC NOKIA katsomo. Kuva Juha Ikonen

-    Onko kaikilla lippu? Tietääkö jokainen oman linja-autonsa? Matkalla yksi pysähdys ennen Helsinkiä ja Hartwall Arenaa, ohjeisti seuran puheenjohtaja Raimo Kolppanen laumaansa. 

192 innokasta HC Nokian jääkiekkojunioria ja aikuista, neljä linja-autoa täynnä jääkiekon asiantuntijoita, pienimmät 09/10 –syntyneitä junioreita, matkasi maanantaina 28.12. kannustamaan Suomea jääkiekon nuorten MM-kisoihin. Kisat pelataan Helsingissä 26.12.2015-5.1.2016. Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudesta taistelee 10 maata. HC Nokia seurasi alkulohkon jännitysnäytelmää Venäjä-Suomi.

Joukkueenjohtajat ohjasivat omia joukkueitaan tottuneesti ja jokainen löysi istumapaikan katsomosta omien joukkuekavereiden viereltä. Kaikki pelaajat olivat pukeneet HC Nokian pelipaidat päälle ja mahtava oranssi katsomo oli valmiina kannustukseen. Muutamat tarkkasilmäiset olivat HC:n oranssin katsomon huomanneet TV-lähetyksessä, vaikka katsomo harmillisesti olikin kameroiden kanssa samalla puolella vaihtoaitioiden yläpuolella.

Itse pelissä ja sen ulkopuolella riitti junnuilla katsottavaa Hartwall Arenalla. Yleisömäärä ottelussa oli huikea 12 526, jonka ansiosta hallissa oli mahtava tunnelma.

Ottelun voitoin vei lopulta Venäjä tuloksella 6-4. Pienet juniorit analysoivat omalla tavallaan peliä ottelun jälkeen, mitä jos Puljujärven maila ei olisikaan katkennut maalinteossa ja hieman epäselvät maalit olisikin vihelletty Suomelle? Jokainen varmasti myös mietti pelaanko itse tuolla joskus Suomi-paita päällä? Hienoja haaveita ja unelmia. Ottelumatka antoi varmasti kivan kokemuksen junioreille sekä aikuisille ja tämä koettiin yhdessä oman joukkueen ja seuran kanssa.