HC Nokian peli- ja harjoitustapahtumat ilman yleisöä Nokian hallissa.

16.11.2020

HC Nokian on noudattanut kauden alusta periaatetta olla ottamatta yleisöä peli- ja harjoitustapahtumiin.

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto on päätöksellään antanut ohjeita pandemian hillitsemiseksi vastuualueellaan. Yli 50 osallistujan yhteistapahtumat ovat lähtökohtaisesti kiellettyjä.

AVI:n päätöksen perusteella seura linjaa, että joukkueidemme harjoitus- ja ottelutapahtumiin ei toistaiseksi tule yleisöä. Haluamme toimia vastuullisesti, sillä emme pysty tapahtuman järjestäjänä varmistamaan tapahtumien turvallisuutta opetus- ja kulttuuriministeriön hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antaman ohjeen mukaisesti, mikäli osallistujia olisi yli 50.

Koppikäytävälle ei myöskään toivota ylimääräisiä vierailijoita. Nuorimmat ikäluokat toki tarvitsevat riittävän määrän joukkueen toimihenkilöitä mukaan tapahtumaan.

Seuraamme koronapandemiatilannetta aktiivisesti päivittäin ja olemme valmiita reagoimaan erityisesti lähialueella tapahtuviin tilanteen olennaisiin muutoksiin nopeastikin toimintaamme sopeuttamalla.

Toimintaohjeistuksien muuttamista yleisötapahtumiin liittyen pohdimme seuraavan kerran sarjojen joulutauon aikana, jollei tilanne edellytä toimia aiemmin.

Kiitokset ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.