Jaakko Hälli taitovalmentajaksi 1.9. alkaen

19.4.2023

Sopimusuutisia!

Seuran uudeksi taitovalmentajaksi on valittu 1.9.2023 alkaen Jaakko Hälli, Nestori Lähteen siirtyessä omasta aloitteestaan toisiin tehtäviin.

Taitovalmentaja vastaa seuran lapsivaiheen toiminnan mahdollistamisesta LKK-U12 ikäluokissa. Tehtävä on erittäin tärkeä seurayhteisön ja pelaajien kehittämisen kannalta.  Taitovalmentajan päätehtävänä on ylläpitää ja kehittää lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja helpottaa seuran harrastaja- ja valmentajarekrytointia lapsivaiheessa.

Lisäksi Jaakko osallistuu seuravalmentajan roolissa ajoittain myös muiden joukkueiden arkeen maanantaisin ja tiistaisin.

Jaakko on kouluttautunut lajiliiton ja urheiluopistojen koulutuksilla sekä tuntee hyvin nokialaisen kiekkoympäristön. Lisäksi Jaakon oma pelaajatausta ja kokemukset nuorisomaajoukkueista antavat hyvän lisän osaamiselle.

"Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässä ja palaamaan tuttuun HC Nokian toimintaympäristöön. Minulla on hyviä muistoja aiemmilta kausilta toimittuani Nokian U14-U16 joukkueissa. Haluan kiittää myös Tapparaa viime kaudesta. Kausi oli kokemusrikas ja kehitti minua valmentajana paljon" Jaakko Hälli kommentoi nimitystään.

Sopimus koskee kautta 2023-24 ja on toteutettu yhdessä Ylöjärven Uplakersin, Hämeenkyrön Hokkarien ja Jääkiekkoliiton kanssa.

Tervetuloa takaisin Jaakko!