Kauden 2016-2017 palkitut

22.5.2017

HC Nokian kauden päättäjäisiä vietettiin sunnuntaina 21.5.

Päättäjäisissä palkitut pelaajat perusteluineen

 

G10/11 -joukkuetut
Eemeli Kyrkkö

Ihan sama onko paikkana hyökkääjä, pakki vai maalivahti
kaikki hommat hoituu kamalan yrityksen saattelemana loppuun asti, silti aina hymyn vire kasvoilla. Harjoituksissa toimii tunnollisesti, ja onkin kehittynyt isoin askelin tällä kaudella. Pukukopissa aina kohtelias ja ystävällinen toisia kohtaan. Todellinen joukkuepelaaja!


09-joukkue
Aleksi Leinonen

Aleksi on innokas harjoittelemaan ja kehittynyt todella kovaa vauhtia tällä kaudella. Pelaa aina sata lasissa ja saa omalla esimerkillään muutkin pojat innostumaan entistä enemmän. Aina hymy korvissa ja tulee kaikkien kanssa hyvin juttuun.


08-joukkue
ROOPE VASALA

Tekee aina reeneissä ja peleissä mitä on sovittu. Koko kauden tasaista pelaamista eikä anna periksi kentällä missään vaiheessa. Käyttäytyy esimerkillisesti joka paikassa eikä sovi unohtaa Roopen koppihuumoria.


07-joukkue
#19 Eero Saarinen

Eero tekee kaiken täysillä, joka näkyy huimina kehitys harppauksia


06-joukkue
Elmo Rönkkö


Elmo on kauden aikana osoittanut esimerkillistä innostumista jääkiekkoon, tästä syystä Elmo kehittynyt kovasti kauden mittaan. Elmo on ollut 06 AAA peleissä joukkueen johtavia pelaajia ja juuri esimerkkinsä ansiosta toimi myös joukkueen kapteenina. Hän on kauden mittaan päässyt myös haistelemaan vuotta vanhempien pelejä ja on pärjännyt sielläkin hienosti. Elmon urheilullisuus ja halu oppia on loistavaa ja näistä on muidenkin hyvä ottaa mallia.


05-joukkue
kauden kehittyjä Topias Kossi


Pelaaja on tunnollinen harjoittelija ja osoittaa poikkeuksellista sitoutumista sekä keskittymistä harjoitteluun. Erittäin itseohjautuva pelaaja, jota ei tarvitse valmentajan olla valvomassa. Hän haluaa huolehtia omasta kehittymisestään, mutta myös vaatii muilta tunnollisuutta harjoittelussa. Hän suuntaa kaiken energian harjoitteluun, ei sählää eikä ikinä jätä mitään harjoitetta kesken.  Tämä pelaaja ymmärtää itsensä kehittämisen tärkeyden kuten yksilöurheilija.  Joukkuelajissa se on harvinaista ja erittäin hyvä esimerkki muille HC 05 ryhmän pelaajille.  Kauden kehittyjä: Topias Kossi


04-joukkue
Miika Ketola


Miika on parantanut hurjasti harjoitteluaan, alkanut tekemään töitä
tosissaan ja se näkyy kehityksessä todella positiivesessa suunnassa. Harjoitus osallistumis prosentti joukkueen kärkeä. Joukkueen tsempparina kunnostautunut viime vuodet ja saanut siitä joukkuetovereilta tunnustusta.
Jatka Miika samaan malliin!!


03-joukkue
Paras pelaaja #10 Miika Ala-Salmi


Miika on juonikas hyökkääjä. Hän ymmärtää peliä erinomaisesti, on erittäin vahva kamppailutilanteissa, hyvä maalintekijä sekä esimerkillinen joukkuepelaaja. Valmentajat äänestivät Miikan yksimielisesti tämän kauden joukkueen parhaaksi pelaajaksi.


Edustus
Ville Käpynen

Aktiivinen ja esimerkillinen pelaaja nuoremmille.


Naiset
Saara Koivula

Ahkera tunnollinen pelaa ja reenaa aina 100 lasissa Saara on periksi antamaton vastustaja on Saaran taistelu tahdon ja nopeuden kanssa välillä ihmeisään
 

Aikuisten palkinnot jaettiin jo aikaisemmin seuran 10-vuotisjuhlagaalassa

Ansioitunut seurahenkilö
Jukka-Pekka leppänen


Seura-aktiivi
Perhe Koivula


Vuoden juniorivalmentaja
Jaakko Rantanen