Kauden 2021-22 onnistujat palkittu!

12.7.2022

Seuran perinteinen kauden päätöstilaisuus järjestettiin lauantaina 14.5.2022 Hempankaaressa Nokialla.  Tilaisuudessa kerrattiin joukkueiden käänteet ja palkittiin kuluneella kaudella onnistuneita pelaajia ja toimihenkilöitä. 

Vaikka kausi olikin päättynyt viikkoja aiemmin, paikalle kerääntyi mehun ja pullan houkuttamana noin 300 peluria huoltajineen.

Valinnan perusteet

Naiset: Treeniaktiivisuus, yritys peleissä, hyvän mielen tuoja.

U16: Joukkueen MVP.

U15: joukkueen MVP.

U14: Joukkueen johtavia pelaajia esimerkin kautta, kehitys kauden aikana.

U13: Joukkueen johtavia pelaajia esimerkin kautta, kehitys kauden aikana.

U12: Kehitys kauden aikana, lajitaidot isolla kentällä, esimerkillinen muille.

U11: Kehitys kauden aikana, lajitaidot isolla kentällä, esimerkillinen muille.

U10: Treeniaktiivisuus, hyvä käytös, esimerkillinen muille, kehittyminen.

U9: Treeniaktiivisuus, hyvä käytös, esimerkillinen muille, kehittyminen.

U8: Yrittää parhaansa, ilopilleri, reilu kaveri muille.

U7: Yrittää parhaansa, ilopilleri, reilu kaveri muille. Lisäksi palkitaan koko joukkue.

Kauden valmentaja: Aktiivinen, laadukkaan toiminnan järjestäjä. Valinnan tekee Valmennuspäällikkö ja junioripäällikkö yhdessä.

Kauden Seura-aktiivi: Tehnyt pyyteetöntä työtä seuran hyväksi. Valinnan tekee hallitus. 

Ansioitunut seura-henkilö: Kehittänyt seuran toimintatapoja (hallinto, urheilu) ja menetelmiä pitkäjänteisesti. Edustanut seuraa onnistuneesti ulospäin. Valinnan tekee hallitus.

Naiset

Krista Tevaniemi

Krista on tunnollinen kaikessa, mitä tekee joukkueen eteen niin pelikentällä, kuin pelikentän ulkopuolelle mm. rahastonhoitajana.

Krista on valmentajan toivepelaaja monitaitoisuutensa kautta. Hän voi pelata sentterinä, hyökkääjänä ja puolustajana.  Hän tekee aina parhaansa ja suoriutuu hyvin.

U15 2007

Joonas Rajala

Joonas laittaa päivästä toiseen kaiken likoon jäällä ja sen ulkopuolella. Innostaa omalla tekemisellään sekä älyttömällä voitontahdollaan muitakin suorittamaan paremmin.

Hän kehittyi kauden aikana eniten jään ulkopuolella räjähtävyydessä sekä jäällä viisikkopelaamisessa. Hänen selkeät vahvuutensa ovat maalinteko ja pienessä tilassa pelaaminen/laukominen.

U14 2008

Daniel Udelius

Daniel on pelaaja, joka on kauden aikana noussut esiin rohkealla ja iloisella tekemisellä. 

Esimerkillinen joukkuepelaaja, jolta löytyy myös pelaamiseen tarvittavaa sisukkuutta, mutta myös sopivasti huumoria.

U13 2009

Tomas Koivu

Tomas on kehittynyt kauden aikana voittavaksi pelaajaksi, pystyy pelaamaan jokaisessa roolissa, sekä kaikissa pelitilanteissa.

Puolustaa asenteella ja uhrautuvasti, mutta pystyy myös hyökkäämään tehokkaasti.

U12 2010

Väinö Rantanen

Väinö on yksi joukkueen ahkerimmista harjoituksissa kävijöistä. Hän on kehittynyt kauden aikana puolustuspään ehdottomaksi johtajaksi, joka pystyy kiekolliseen peliin koko kentän alueella.

Hyökkäyspäässä laukaus on sillä tasolla, että voidaan jo puhua viivapelotteesta ja oman maalin edessä pystyy tarvittaessa antamaan poikittaista mailaa hymyssä suin vastustajalle.

U11 2011

Heikki Hokkanen

Heikki on positiivinen, kannustava ja vaikuttaa omalla tekemisellään joukkueen fiilikseen niin treeneissä kuin peleissäkin.

Hän tulee hyvin toimeen muiden pelaajien kanssa, noudattaa valmentajien ohjeita ja tarvittaessa kysyy asioista, jos jokin mietityttää.

U10 2012

Erik Linnikko

Aivan huikea osallistumisprosentti treeneihin, asuu suorastaan hallilla ja välille tekee jopa läksyt siellä.

Tuo koppiin aina iloisen ja joskus jopa hämmentyneen tunnelman juttuineen. Tsemppaa ja kannustaa pelikavereita.

U9 2013

Mico Liuhtonen

Mico on yritteliäs pelaaja, joka menee aina tilanteisiin täysillä, haluaa voittaa kamppailut ja pelata joukkueen eteen jokaisessa vaihdossa.

Hän toimii sekä jääharjoituksissa, että oheisilla esimerkillisesti, kuuntelee hyvin valmennuksen ohjeet ja toteuttaa harjoitteet tunnollisesti.

Tsemppaa muita pelikavereita ja tuo tapahtumiin iloista mieltä!

U8 2014

Lyyti Ala-Poikela

Lyyti on aina hymyilevä, iloinen ja yritteliäs nuori pelaaja.

Hän kuuntelee tarkasti valmentajien ohjeistuksia ja toteuttaa hienosti sen, mitä pyydettiin. Kehitys kauden aikana on ollut huimaa.

U7 2015

Väinö Vesa

Väinö on ollut harrastuksen aloittamisesta lähtien hyvin osana joukkuetta.

Hän tulee toimeen kaikkien pelikavereiden kanssa ja osaa ottaa huomioon muut joukkueen jäsenet, josta hyvä esimerkki reilu kaverien kannustaminen peleissä.

Vuoden seuravalmentaja

Jaakko Hälli

Jaakko on valmentanut seurassamme 4 kauden ajan ja kehittänyt itseään määrätietoisesti apuvalmentajasta päävalmentajaksi. Jaakko on hienosti pystynyt käyttämään kilpapelaajan kokemuksensa ja vahvan valmennusryhmänsä resurssin valmennettavan joukkueensa menestymiseksi. Jaakon luotsaama 2007 syntyneiden ikäluokka on urheilullisesti arvioituna yksi seuran historian kovimmista, ellei kovin.

Seura-aktiivi

Pasi Sinivuori

Pasi on seura-aktiivi sanan varsinaisessa merkityksessä. Hän toimii mm. joukkueen huoltajana, bussikuskina, tv-tuotannon pyörittäjänä. Onpa hänen nähty myös huolehtivan valmentajat pukukopista kentälle oikeaan aikaa.

Edellä mainittujen lisäksi aikaa liikenee tarvittaessa myös seuralle, kaikkia joukkueita hyödyttäviin tehtäviin.

Ansioitunut Seurahenkilö

Jere Paavola

Jere on toiminut vuosia 2007-syntyneiden valmentajana, auttaen omalla analysointikyvyllään joukkuetta menestykseen.

Vuosien varrella kertynyttä kokemusta hyödynnetään nyt 2013-syntyneiden joukkueen vastuuvalmentajan roolissa. Näin vuosien aikana kertynyttä tietopankkia hyödynnetään nuoremmissa ikäluokissa tehokkaasti.

Lämpimät onnittelut kaikille palkinnon saaneille!