Kiitos kaudesta 2014-2015. HC Nokian päättäjäisissä mitalisadetta ja kiiltäviä pyttyjä

8.5.2015

Olli Valkolehto G08/09

HC Nokia palkitsi pelaajia ja toimihenkilöitä.
Lue palkitsemisperusteet.

HC NOKIA PALKITTAVAT 2014-2015

G08/09 - Olli Valkolehto
Tässä joukkueessa voisi palkita moniakin pelaajia niin hienosti pelaajat tsemppaavat toisiaan, toimivat nuoresta iästä huolimatta joukkueena ja joukkuehenki on ollut mitä mainioin. Siitähän tässä on kyse. Joukkueesta on palkittu pelaaja, joka on kehittynyt pelaajana huimasti kauden aikana. Tekee harjoituksissa tunnollisesti juuri sen mitä valmennus on pyytänyt. Peleissä on tullut rohkeutta huimasti kauden aikana, pelaa iloisella mielellä ja taisteluhenkeäkin löytyy.

G07 - Aleksi Lehtimäki

Kyseinen pelaaja kehittyi yleisliikunnallisilta sekä lajitaidoiltaan huomattavasti kauden aikana. Hän osoitti erinomaista sitoutumista ja keskittymistä harjoitteluun. Omalla käytöksellään hän oli oiva esimerkki muille pelaajille niin harjoituksissa kuin otteluissa.

F06 - Elmo Rönkkö    
Vauhdikas Elmo on ottanut vuoden aikana jääkiekkoilijana huimia kehitys askeleita joka osa-alueella, unohtamatta lukuisia maaleja joita Elmon lavasta kauden aikana syntyi, kera riemukkaiden tuuletusten. Kaiken kehityksen ja maalien takana on Elmon loistava asenne eli aina täysillä.

F05 - Sanni Vanhanen
Sanni on osoittanut esimerkillisiä käyttäytymistapoja niin joukkueen harjoitus- kuin ottelutapahtumissa. Pelaaja ei koskaan ole puhunut kenestäkään mitään negatiivista vaan hän on keskittynyt vain omaan toimintaansa ja sen kehittämiseen. Omalla hyvällä tekemisellään hän on kehittänyt sekä omia fyysisiä ominaisuuksiaan että lajitaitojaan valtavasti kauden aikana ja lisäksi Sanni on aina ollut esimerkkinä muille taistelutahdosta ja siitä ettei koskaan kannata luovuttaa kesken harjoituksien/pelitapahtumien.

E04 - Jose Guseff
Joukkueen kapteenistoon kuuluva taskuraketti Jose on antanut esimerkillään paljon koko joukkueelle, harjoituksissa ja peleissä erittäin hyvää tekemistä päivästä toiseen. Näyttää taistelullaan ettei fyysinen koko ole todellakaan este pärjätä jääkiekossa, uskaltaa mennä ahtaisiin väleihin haastamaan isompi kokoisempia vastustajia ja heittäytyä kiekon eteen, tämän mahdollistaa Josen erittäin hyvä fyysinen kunto ja huippu tasainen kehon tasapaino. Hieno nuorimies jota on hieno valmentaa, onneksi olkoon Jose!

E03 - Eetu Ikonen
Eetu on joukkueen kapteeni ja luontainen johtaja kopissa ja kentällä. Eetu pelaa aina kaikkensa joukkueelle antaen, ja on saanut koko porukaan mahtavaan lentoon kuluneella kaudella. Eetu on tunnollinen harjoittelija ja hän on kokonaisvaltaisesti loistava pelimies niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin."

E03 joukkue
Joukkue palkittiin loistavasta kaudesta ja Hämeen aluemestari E1 AAA 2015 voitosta.

D02 - Elmeri Salakari
Armoton taistelija, joka ei luovuta missään olosuhteissa. Hyvä luistelija, erityisesti hyökkäyssuuntaan ja tiukan paikan tullen myös omiinkin. Aiheuttaa hyvällä liikkeellään vastustajalle jatkuvasti harmia ja hallitsee myös taklauspelin erityisesti avojäällä. Rouhii, raastaa, taistelee ja luo ketjukavereilleen jatkuvasti hyviä tilanteita. Ja kaiken tämän lisäksi on joukkueen pistelinko. Poika, joka ei puukuulaa talvella kuluttanut, joukkueen ilopilleri, laituri Elmeri Salakari.

B - Jesse Toiminen
Jesse on aina omalla esimerkillään näyttänyt mallia muille, osallistumis prosentti joukkueen tapahtumiin joukkueen paras ja kaikin puolin monipuolinen ja hyvä pelaaja.  


Edustus    - Antti Marjamäki
Esimerkillään kantoi joukkuetta koko kauden. Kova harjoittelija, joka vaatii joukkueelta paljon mutta itseltään vielä enemmän. Sen takia Antti onkin meidän joukkueen kapteeni!

NAISET - Anneli Kolppanen
Anneli, koska - pelannut huippukauden ja kehittynyt paljon edellis kaudesta - jaksanut todella hyvin muiden töppäilyt kentällä ja ollut silti positiivinen - rento, huumorintajuinen ja mukava tyyppi, joka tuo naurua ja iloa joukkueeseen.

Seura-aktiivi -    Perhe Kyrkkö
Palkinto jaetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdelle henkilölle tai oikeastaan 8 henkilölle. Todellisia aktiiveja ja logistiikan huippu hallitsijoita. Palkinto halutaan luovuttaa perheelle, joista joku on lähes aina hallilla, oli sitten kyseessä -07, -05 tai -03 joukkueen tapahtuma tai luistelukoulu. Vaikka oman perheen pyörittämisessä on tehtävää kyllikseen, löytyy aikaa aina vielä vapaaehtoisiin toimitsijatehtäviinkin.

POWER - Tommi Rajamäki    

Harrastetoiminnan luottohenkilö ja monitoimimies, paikalla joka tapahtumassa päivästä ja kellonajasta riippumatta. Huolehti vahvistuksia niin treeneihin kuin peleihinkin, jos oma rosteri oli vajaavahvuinen. Mukana aktiivisesti myös kaukalon ulkopuolella järjestetyissä tempauksissa. Joukkueen ehdoton voimavara. Power kiittää!

Ansioitunut seurahenkilö - Jarno KYNÄ Parviainen

Kynä on vuosien aikana tehnyt tuhansia tunteja lasten ja seuran eteen, huikean paljon töitä ja osoittanut omalla esimerkillä että moni asia onnistuu kunhan tahtoa riittää. Kynä on toiminut Jääkiekkoliiton suuntaa esimerkillisesti että pienestäkin seurasta voi osallistua/vaikuttaa suomalaiseen jääkiekon kehittämiseen.

Vuoden Juniorivalmentaja – Juha-Matti Vanhanen.

Juha-Matti Vanhanen "Jute" on 37-vuotias entinen Euroopassa ammatikseen jääkiekkoa pelannut urheilullisen elämäntavan omaksunut kahden lapsen isä Nokialta "HC:n hiomaton timantti". Kaiken seuratyön ja siviilityön ohella hän opiskelee AMK  liikuntaneuvojaksi.

"Jute" HC Nokia G07 kiekkokoulun valmentaja on innostunut lasten urheilusta ja hänelle on syntynyt halu kehittyä hyväksi valmentajaksi. Hän innostaa lapsia liikkumaan ja urheilemaan vähintään 20h viikossa ikään katsomatta. Ohjattu harjoittelu ja
kilpaileminen on laadukasta, mutta kiekkokoululaisilla yksilöä innostavaa ja jokaisen yksilön huomioon ottavaa. Jute rakentaa jokaisen pelaajan kanssa luottamuksen.

Jute haluaa mahdollistaa, innostaa määrällisesti runsaan ja monipuoliseen harjoittelun omalla panoksellaan, mutta myös innostaa omaehtoiseen monipuoliseen urheiluun jokaista lasta. Monien erilaisten lajien harrastaminen ja kokeileminen on mahdollista ja mutkatonta Juten mielestä, vaikka jääkiekko on lajien no 1. Hyviä käytöstapoja, iloista ilmettä unohtamatta urheilijaksi innostamisen kokonaisuus on Juten hallinnassa. Me HC Nokiassa olemme ylpeitä lastemme ohjaajasta.

-"on se Jute vaan huippu tyyppi".

Palkittuja G08/09 junioreita
Aleksi Lehtimäki G07
Palkittuja G07 junioreita
Elmo Rönkkö F06
Sanni Vanhanen F05
Jose Guseff E04
Eetu Ikonen E03
E03 joukkue
Elmeri Salakari D02
Antti Marjamäki Edustus
Anneli Kolppanen naiset
Seura-aktivi, Perhe Kyrkkö
Ansioitunut seurahenkilö Jarno Kynä Parviainen
Vuoden Juniorivalmentaja Juha-Matti Vanhanen