HC Nokia ja Pyry Hockey yhteistyösopimus

6.9.2023

Hockey Club Nokia ry ja Nokia Pyry Hockey Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen kausille 2023 - 2026. Seurat näkevät keskinäisen yhteistyön mahdollisuutena kehittää jääkiekon nokialaista pelaajapolkua ja luoda molemmille paremmat toimintaedellytykset.

Sopimuksen tarkoituksena on luoda Nokialle sellainen jääkiekon toimintaympäristö, että osapuolet pystyvät pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työhön. Juniorijääkiekon pelaajapolun kehittämisellä tähdätään laajaan ja laadukkaaseen pelaajakehitykseen kiekkokoulusta alkaen.

Onnistuessaan nokialainen pelaajapolku tuottaa kilpatason pelaajia sekä Tapparan SM-tason, että Pyry Hockeyn Mestis-tason U20- ja edustusjoukkuetoimintaan. Jatkossakin HC Nokia vastaa lapsi- ja juniorijääkiekosta U18-ikäluokkaan asti ja Pyry Hockey nuorten U20-joukkueesta sekä edustusjoukkueestaan.

Seurojen välillä pyritään löytämään keinoja valmennustoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen. Seurat voivat tehdä kauden aikana lyhytaikaisia pelaajasiirtoja ottelu- ja harjoitustoiminnan tueksi.

Seurojen edustajat ovat tyytyväisiä tehtyyn sopimukseen.

- Tunnistamme HC Nokian tekemän erinomaisen juniorityön ja uskomme tämän sopimuksen auttavan molempia osapuolia. Meille tämä avaa entistä paremmat edellytykset omavaraiseen pelaajatuotantoon. Urheilullisen kehitysaskeleen lisäksi näemme tämän myönteisenä asiana nokialaisen yhteisöllisyyden kannalta. Kommentoi Pyry Hockey Oy:n toimitusjohtaja Pekka Palonen

-Sopimus konkretisoi nokialaisen pelaajapolun. Nyt meillä on osoittaa huippu-urheiluun johtavan pelaajapolun lisäksi toinen vaihtoehto, joka mahdollistaa kilpatasolla harrastamisen suuremmalle osalle junioreitamme. Myös jääresurssien käyttöä pystytään hyödyntämään tehokkaammin, mikä on merkittävä asia täyteen varatussa Nokian jäähallissa. Toteaa Hockey Club Nokian puheenjohtaja Vesa Koivu.