Sarja- ja jääharjoittelukausi keskeytyy

2.12.2020

Päivitys 18.12.2020

Nokian perusturvalautakunta on kokouksessaan 17.12. päättänyt, että Nokialla jatketaan koronarajoituksia alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 asti.  

HC Nokia jatkaa toimintaansa aiemman uutisen kuvaamalla tavalla jäähallin sulun jatkuessa 10.1.2021 asti.

-----------------------------------------------------------------

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä  ja Aluehallintovirasto on antanut uusia suosituksia ja määräyksiä rajoitustoimiksi. Näiden, sekä Nokian kaupungin määräysten perusteella, Nokian jäähalli on suljettuna 2.-21.12.2020. 

Edellisen lisäksi Jääkiekkoliiton liittohallitus on päättänyt keskeyttää Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kilpailutoiminnan vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi ajalle 2.-31.12.2020.

Edelläolevat huomioiden, vastuullisena toimijana olemme lisäksi päättäneet peruuttaa vuodenvaihteeseen suunnitellut turnaukset ja pelitällit Nokian jäähallissa, vaikka tämä saattaisi olla alueellisten viranomaismääräysten puitteissa mahdollista.

Joukkueharjoittelu alle 20-vuotiaiden ryhmissä jatkuu viranomaisohjeita noudattaen osittain organisoituna oheisharjoitteluna ulkotiloissa ja osittain joukkuekohtaisesti ohjeistettuna omatoimiharjoitteluna.  Joukkueharjoittelun toteutuksessa vältetään yli 10 hengen altistumisryhmiä.

Joukkueet tiedottavat tavanomaiseen tapaan joukkueen tapahtumista, kuten omatoimiharjoittelun sisällöstä. Seuran Valmennuspäällikkö ja Juniorivalmennuspäällikkö ohjaavat joukkueiden harjoitustoimintaa ja auttavat organisoimisessa.

Jäähallitoimintaa varaudutaan jatkamaan 22.12. tai heti joulun jälkeen viranomaisohjeiden niin salliessa.

Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti lähialueella. Tarvittaessa toimimme ripeästi viranomaisohjeiden, jääkiekkoliiton ohjeiden ja tilanteen mukaisesti.