Hockey Club Nokia hakee päätoimista taitovalmentajaa

24.2.2021

Hockey Club Nokia toimii osana Tapparan johtamaa seurasateenvarjoa. Tapparan seurasateenvarjo muodostaa noin 1850 pelaajan kokonaisuuden, joka on yksi Suomen suurimmista. Yhteistyö muodostaa pelaajapolun, joka mahdollistaa toiminnan aivan Suomen terävimmällä huipulla, unohtamatta harrastustoimintaa lapsesta aikuisikään asti.

Taitovalmentajaa haetaan seurasateenvarjon länsipuolelle ja työskentelisit HC Nokian lisäksi Ylöjärven Uplakersin ja Hämeenkyrön Hokkarien parissa.

Taitovalmentajana vastaat kolmen seuran lapsivaiheen toiminnan mahdollistamisesta LKK-U12 ikäluokissa. Taitovalmentajan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja helpottaa seuran harrastajarekrytointia lapsivaiheessa.

Käytännössä taitovalmentaja osallistuu joukkueiden valmennustyöhön suunnittelemalla ja ohjaamalla toimintaa jäällä, sekä suunnittelemalla ja harmonisoimalla ikäluokkien toimintaa seuroissa. Hallinnollisia tehtäviä ovat joukkuevalmentajien kouluttaminen ja tukeminen, sekä seurayhteisömme junioritoiminnan alkuvaiheen toimintamallin kehittäminen ja dokumentointi.

Taitovalmentaja toimii läheisessä yhteistyössä seurojen työntekijöiden, joukkuevalmentajien sekä jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

  • Innokas oppimaan ja kehittämään uutta.
  • Hyvät sosiaaliset taidot toimia sekä lasten että aikuisten kanssa.
  • Riittävät lajitaidot ja kokemus valmentaa lapsia ja kouluttaa valmentajia.
  • Hyvä organisointikyky.
  • Tietotekniset perustaidot, sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia.
  • Valmius ilta- ja viikonlopputyöhön sekä mahdollisuus liikkua seurayhteistyöpaikkakunnille. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.
  • Halu sitoutua pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen kehitystyöhön.

Työsopimus on määräaikainen 1.8.2021 – 31.5.2024 (1+2) ja siinä on 6kk koeaika.
Tehtävään valitulta edellytetään lainmukaisen rikostaustaotteen esittämistä työnantajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valmennuspäällikkö Janne Kytö, janne.kyto@hcnokia.fi, 040 5071 880

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 31.3.2021 mennessä osoitteeseen toimisto@hcnokia.fi