C-04

C-04 juniorit 2018-2019

 

 

 

HC Nokian 04-ikäluokan toiminta uudistui kaudelle 2017-2018, kun joukkueemme aloitti yhteistyön LeKin 04-joukkueen kanssa. Kaudella 2018-2019 yhteistyö jatkuu ja yhteistoiminnan määrä lisääntyy.

Koko toiminnan vastuuvalmentajana toimii Mika Mäkinen. HC Nokian valmennusryhmään kuuluu myös Tomi Mäkinen ja Leo Huurne. LeKin valmennusryhmään kuuluvat Hannu Kaihua, Jussi Laitinen ja maalivahtivalmentaja Lasse Sampakoski. Fysiikkavalmennuksessa on mukana myös Teemu Alakoski.

Kesällä harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa. Harjoittelemme kesän ajan monipuolisesti eri ominaisuuksia kehittäen, pelaajien yksilölliset tarpeet huomioiden.

Syksyllä kun palaamme jäälle on joukkueemme jääharjoitukset kaksi kertaa viikossa Nokialla ja kerran viikossa harjoittelemme Lempäälässä. Harjoitus- ja toimintaolosuhteet ovat Pirkanmaan parhaimmistoa.

Tavoitteena on pelata kilpailullista jääkiekkoa Hämeen AAA tasolla, jossa yksilö on kaiken keskellä. Tarjoamme myös mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa omilla ehdoillaan AA tason joukkueessamme, eli meidän toiminnasta löytyy jokaiselle pelaajalle pelipaikka ja loistava mahdollisuus harrastaa ja kehittyä jääkiekkoilijana.

Joukkueemme toimintaan kuuluu vahvasti myös HC Nokian Akatemia toiminta tiistai ja torstai aamuisin, jolloin harjoittelemme jäällä ja liikuntakeskus HYVE:ssä fysiikkaa Juho Nousiaisen kanssa.