Luistelukoulu

Kevään 2023 luistelukoulutoiminta järjestetään yhdistettynä Kiekko- ja luistelukouluna niin, että toisessa päässä kaukaloa toimitaan luistelukouluna (ilman mailaa) ja toisessa päässä Kiekkokouluna mailan kanssa.

Luistekoulusta on mahdollista ja siirtyä  ilman eri ilmoitusta kiekkokouluun osallistujan niin halutessa.

Ilmoittaudu ennen ensimmäistä osallistumiskertaa täällä.


Luistelukoulun tiedustelut ja yhteyshenkilö

Joni Ylisarkki
Juniorivalmennuspäällikkö
joni.ylisarkki(A)hcnokia.fi
040-8389 445

LUISTELUKOULUVARUSTUS: Minimivarustus  ovat luistimet sekä kypärä, kaulasuoja ja talvihanskat. Luistelukoulussa ei käytetä mailaa.

Jäähalli ei nimestään huolimatta ole mikään hirmuisen kylmä paikka ainakaan jäällä olijoille, joten esim toppapuku voi olla liian lämmin luistelukoululaiselle.

Aikataulun löydät luistelukoulun sivuvalikosta tai: https://www.hcnokia.fi/luistelukoulu/tapahtumat/ Tarkasta mahdollinen alkamisajan muuttuminen viikottain.

Luistelukouluun kannattaa saapua iloisella mielellä ja kiireettömästi, mieluiten vähintään 20 minuuttia ennen oman luistelukoulun alkamista.


HUOMIOITA VANHEMMILLE LUISTELUKOULUSTA !

1. Luistelukoulun aikana jäälle saavat vanhemmat tulla auttamaan ohjaajia. Silloin pitää  itselläkin olla luistimet jalassa ja mielellään kypärä. Luistelukouluun ilmoittautuneet lapset olemme vakuuttaneet, mutta jäällä olevat aikuiset ovat mukana omalla vastuullaan. 

2. Jokaiselle lapselle emme pysty takaamaan omaa ohjaajaa, kun lapsia on paljon. Parhaamme yritämme - muistakaa kertoa meille erityistoiveista!

Mikäli lapsi ei pysty kaatumisen jälkeen nousemaan itse takaisin luistimille, vanhemman tulisi olla mukana.

3. OHJAAJAT : ovat pukeutuneet joko HC Nokia  paitaan tai muuhun seura-asuun. Ohjaajille voi aina tulla kysymään ja kertomaan iloja ja murheita. Pyrimme vetämään koulut kolmella ohjaajalla.

4. JOS - lapsi kokee, että tarvitsee apua / neuvoa, niin opastakaa heitä kääntymään ohjaajan puoleen.

5. RYHMIIN JAKO : Ryhmäjako tehdään nopeasti ja aika vapaamuotoisesti. Ryhmät ovat : aloittelija (tuen kanssa) , hieman kehittynyt (pysyy pystyssä)  tai jo luistelemaan kykenevä. Jos lapsenne on "väärässä" ryhmässä, niin kertokaa meille toiveita. Ryhmää voi aina vaihtaa.

6. LUISTELUUN OPPIMINEN: Luistelemaan opintaan luistelukoulussa leikkien kautta ja luistelemaan ei oikeastaan opi kuin luistelemalla. Muistakaa, että annamme vinkkejä luisteluun joita yhdessä voitte vaikka käydä kertaamassa yleisöluisteluissa. Olkaa lapsenne kanssa jäällä mahdollisimman paljon.


Ilmoittautuminen luistelukouluun tehdään lomakkeella kiekkokoulun sivuilla. Kevätkauden hinta 60€

Täytä ilmoittautumislomake ennen ensimmäisiä harjoituksia ja tule mukaan opettelemaan luistelun saloja!

Luistelukoulu 2015-2016

Luistelukoulu kausi 2014-2015